Пятница, 29.03.2024, 13:57 | Приветствую Вас Гость
    СК "Мечта"

Главная » 2012 » Апрель » 3 » ДРУГИЙ "КУБОК ВИКЛИКУ" ВИБОРОЛИ ГОСТІ З ДОНБАСУ + ФОТО
20:54
ДРУГИЙ "КУБОК ВИКЛИКУ" ВИБОРОЛИ ГОСТІ З ДОНБАСУ + ФОТО
ДРУГИЙ "КУБОК ВИКЛИКУ" ВИБОРОЛИ ГОСТІ З ДОНБАСУ + ФОТО

У четвер, 30 березня, відбувся другий матч за Кубок виклику з футзалу. Якщо в перший день змагалися між собою вихованці 1997 р.н. івано-франківської та амвросіївської ДЮСШ, то наступного дня естафету перехопили старші футзалісти - юнаки 1995-96 р.н.. Команда "Ураган-ДЮСШ-3" зустрічалася з "ДЮСШ-Промцементом". Варто відзначити, що у складі гостей з Донбасу виступали в основному гравці 1995 р.н., в той час, як у господарів грали молодші на рік вихованці.

Розпочався поєдинок досить рівно. Хоча помітним та відчутним було хвилювання збоку господарів, що відображалося в безглуздих помилках на рівному місці. На 5-й хвилині гості забили перший гол і одразу взяли ініціативу на себе, проявляючи значну перевагу в діях на майданчику. Однак вже на восьмій хвилині потужним ударом господарі зрівняли рахунок - 1:1. До кінця тайму рахунок залишався незмінним. Обидві команди створювали небезпечні гольові моменти, але майстерність голкіперів вражала, що і відображалося на табло - цифри залишалися незмінними.


Другий тайм розпочався за тим самим сценарієм, але "ураганівці", скориставшись помилкою донбасівців, забили гол та вийшли вперед - 2:1. За 10 хвилин до кінця зустрічі господарі продовжували лідирувати. Але далі ситуація дещо змінилася. На своїй ж атаці захисник господарів помилився, чим одразу скористалися амвросіївські футзалісти. Вони перехопили м'яч і зрівняли рахунок - 2:2. Цей гол дещо підкосив господарів, чого не скажеш про гостей. За 8 хвилин до завершення зустрічі вони тричі влучили у ворота "ураганівців" та здобули перемогу з рахунком 5:2.

Отож старші футзалісти Амвросіївки поїхали додому з жаданим трофеєм, у гарному настрої та морем позитивних емоцій. Адже, окрім прогулянки нашим містом, яке, за словами гостей, їм дуже сподобалося, вони також залишилися під враженням від офісу НФК "Ураган".


"Мені подобається ваше місто, я дійсно вражений офісом народного клубу. Це справжній музей трофеїв і приємно, що всі вони знаходяться в одному місці, куди можна прийти і все побачити. Мені вдвічі приємно перебувати тут, адже в "Урагані" на правах оренди зараз виступає мій син Максим. Тому хочу зізнатися, що з недавнього часу ми з дружиною почали регулярно відвідувати ваш сайт, слідкувати за подіями навколо клубу та вболівати за "Ураган"", - поділився враженнями головний тренер ДЮСШ м. Амвросіївки Юрій Аветисян.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган". Фото Олекси БУТЧАКА.







































Просмотров: 518 | Добавил: vitaliy | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода
Амвросиевка
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 160
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0