Среда, 24.04.2024, 06:26 | Приветствую Вас Гость
    СК "Мечта"

Главная » 2013 » Февраль » 1 » чемпіонат серед ветеранів
00:49
чемпіонат серед ветеранів

У Хмельницькому завершилася фінальна частина чемпіонату України з футзалу серед ветеранів

Відбулись вирішальні матчі у фінальній частині чемпіонату України з футзалу серед ветеранів. Представник Хмельниччини, флагман подільського футзалу, також вдало виступив на турнірі. Хоч і клуб поступився у півфіналі змагань учора грізному «Аяксу», перспективи в боротьбі за бронзові нагороди виглядали доволі оптимістичними. В двобої за третє місце чемпіонату України наша команда «схрестила шаблі» із «Хейдельбергом» із міста Амвросіївка.


«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Хейдельберг» (Амвросіївка) – 2:0 (1:0)

Голи: Віталій Боца (3), Ігор Глушок (31)

«Спортлідер+»: 1. Алексейчук Сергій, 5. Глушок Ігор, 6. Подлюк Андрій, 3. Стасюк Ігор, 16. Сохорук Микола, 15. Ращик Віталій, 9. Гвіанідзе Автанділ, 14. Кострицький Руслан, 11. Бельський Анатолій, 7. Боца Віталій

«Хейдельберг»: 1. Іщенко Вячеслав, 5. Бутенко Сергій, 7. Валик Микола, 14. Мельник Георгій, 10. Преник Олександр, 8. Дубровин Юрій, 17. Гришковець Олександр, 9. Ситор Ігор, 6. Аветисян Юрій

Хмельничани вже з перших хвилин продемонстрували свою націленність на ворота суперника. Сохорук чудово відпасував на Стасюка, і Ігор зльоту пробивав у ліву «шістку», однак Іщенко зміг врятувати свою команду. Через хвилину гравці команди «Хейдельберг» не по правилах обійшлися із Андрієм Подлюком у власному карному майданчику, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». Вирок взявся виконувати Боца. Удар Віталія у лівий кут змусив голкіпера гостей капітулювати – 1:0. Двічі небезпечних ударів завдавав Ігор Глушок, однак йому трішки забракло точності. Подвоїти перевагу «лідерів» міг той же Боца. Віталій блискуче прибрав захисника і невідпорно пробивав у ліву «дев’ятку», але Іщенко витягнув буквально «мертвий м’яч», врятувавши свою команду. Гості могли зрівняти рахунок, коли Валик потужним ударом в кут замикав націлену передачу від Аветисяна, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував вже Алексейчук. А всі питання про переможця у цій зустрічі зняв Глушок, який пробив у праву «шістку» без шансів для голкіпера – 2:0 і «Спортлідер+» здобуває бронзові нагороди турніру.


У фіналі зійшлися дійсно найсильніші – «Аякс» із Шахтарська та одеська команда «Чорне Море». Однак сенсації не сталося. Уникнути поразки одеситам не допомогла навіть присутність на майданчику живої легенди українського футзалу, Ігоря Москвичова. «Аякс» переміг з рахунком 6:3, і заслужено став чемпіоном України.

Після цього відбулась яскрава церемонія нагородження, в ході якої організатори нагородили переможців та призерів змагань, а також кращих в індивідуальних номінаціях:



«Кращий голкіпер» – Вячеслав Іщенко («Хейдельберг»)

«Кращий захисник» – Ігор Стасюк («Спортлідер+»)

«Кращий нападник» – Олександр Косенко («Чорне Море»)

«Кращий бомбардир» – Андрій Кравченко («Аякс»)

«Кращий гравець» - Валентин Бондар («Аякс»)
Просмотров: 11466 | Добавил: vitaliy | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода
Амвросиевка
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 160
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0